dilluns, 30 de novembre del 2009

Pic de Costa Cabirolera

Suposo que el nom de Costa Cabirolera, deu ser perquè està ple de cabirols. I nosaltres ho podem corroborar perquè en vam veure bastants. Havent deixat per una altra ocasió el single-push a la Pica, vam voler fer una travessa pel Cadí. El cas és que vam acabar fent el Costa Cabirolera des del Collell. El fred ens va fer repensar la nostra opció de travessa, i vam preferir tornar al cotxe i anar a comprar-nos uns gofres a Berga. Pel camí vam poder optar per grimpar i crestejar pel dret i posar-li una mica d'emoció al tema. El millor de tot va ser el vent que feia, tot i que va ser el culpable del mal a les mans i la cara, jeje. I per què dic el millor? Doncs perquè va permetre augmentar el nostre llistat de frikades.



Vam fer volar un estel que hi havia en l'immens maleter de l'ibiza friend vintage, i després de comprovar-ne la bona sustentació, vam gravar unes imatges aèries. Amenitzat amb la música del musculman, entre d'altres, vam fer un estàtic a mitja corda de l'estel i vam penjar-hi la càmera digital en mode vídeo. Resultat: un vídeo bastant mogut, en mode Bosco (és a dir, vertical) on se'ns veu a l'Alfred i a mi uns metres per sota al costat del cotxe fent l'animal.



Ah, i el més interessant és que van sortir bones propostes de properes frikades... Després de reis, clar!


8 comentaris:

Lins ha dit...

boníssim això de l'estel !!!!

jaja, quina bona idea!

david ha dit...

Uala! Aquest sistema es podria fer servir per espiar veïnes, no?

I quines són les futures fricades? Penjeu el video!!

Ignasi ha dit...

Jo vull veure el vídeo!!

Bosco ha dit...

No se perque dieu lo del "mode Bosco", ni que no sapigues agafar una camara jo....

gripaublau ha dit...

el penjo en breu, però val a dir que el video no és precisament increible...:)

Lins ha dit...

encara que no sigui increïble... la qüestió és que obre un nou camp de frikisme per explorar :)

Tzaragotza ha dit...

Les futures frikades es basen en poder millorar les nostres gravacions des de l'aire. Així podríem fer uns bon vídeos escalant o corrent... Com? Tot depèn de si al final acabo tenint un helicòpter teledirigit, i si aquest és capaç de carregar amb una càmera...

I Bosco no et prenguis malament lo del mode Bosco, era una brometa. Per cert, vaig trobar un paquet de linux per rotar els vídeos i va de conya. Instales el paquet "mencoder", i després has d'escriure en consola:
mencoder -vf rotate=1 -oac copy -ovc lavc nom_entrada.avi -o nom_sortida.avi

Bosco ha dit...

No, m'ho he pres malament, pero m'ha faltat un ;) per denotar el meu sarcasme... Però està clar, a partir d'ara vosaltres grabeu que jo escalare...

Salut

PD: perfcte lo del paquet, pero quedadran retallats igualment...