dilluns, 30 de novembre del 2009

Pic de Costa Cabirolera

Suposo que el nom de Costa Cabirolera, deu ser perquè està ple de cabirols. I nosaltres ho podem corroborar perquè en vam veure bastants. Havent deixat per una altra ocasió el single-push a la Pica, vam voler fer una travessa pel Cadí. El cas és que vam acabar fent el Costa Cabirolera des del Collell. El fred ens va fer repensar la nostra opció de travessa, i vam preferir tornar al cotxe i anar a comprar-nos uns gofres a Berga. Pel camí vam poder optar per grimpar i crestejar pel dret i posar-li una mica d'emoció al tema. El millor de tot va ser el vent que feia, tot i que va ser el culpable del mal a les mans i la cara, jeje. I per què dic el millor? Doncs perquè va permetre augmentar el nostre llistat de frikades.



Vam fer volar un estel que hi havia en l'immens maleter de l'ibiza friend vintage, i després de comprovar-ne la bona sustentació, vam gravar unes imatges aèries. Amenitzat amb la música del musculman, entre d'altres, vam fer un estàtic a mitja corda de l'estel i vam penjar-hi la càmera digital en mode vídeo. Resultat: un vídeo bastant mogut, en mode Bosco (és a dir, vertical) on se'ns veu a l'Alfred i a mi uns metres per sota al costat del cotxe fent l'animal.



Ah, i el més interessant és que van sortir bones propostes de properes frikades... Després de reis, clar!


dimarts, 17 de novembre del 2009

Coming soon...


http://www.arrowheadultra.com/



to be continued...

dimarts, 3 de novembre del 2009

UBUNTU 9.10 Ja es entre nosaltres.

Si nois, desprès de tans dies d'espera, ha valgut la pena, el nou Ubuntu no decepciona a ningú, tot i que alguns són reticents a instalar-lo inmediatament desprès de lliberar-se la versió final (això va pel poruc del Tzaragotza), us puc dir que està molt millorat. Pels que veniu de Windows, el traspas serà un passeig, pels que ja ens hem mudat fa temps, us puc dir que han solucionat un munt de bugs importants, i d'incompatibilitats amb pluguins "de pago", tan imprescindibles com Flash...

Us deixo un video de comparativa entre Windows 7, Vista, ubuntu 9.04 i el 9.10 sobre lo que tarden en carregar-se i obrir una pàgina d'internet. Només perquè aneu fent boca, i us puc dir que la comparativa no es amb un pepino. Per cert, la grandesa de linux, és que amb 4 linies de còdic de programa pots fer grans virgueries, (jo he conseguit carregar-lo en menys temps).



Us animo a tots a participar d'aquest magnífic món del programari lliure, quants més siguem més riurem, i més cas ens faran. Pels més esceptics, dir-vos que jo fa més d'un any ja que estic afincat en el sistema Linux, i es pot fer tot des d'aquest sistema operatiu, que no hi ha incompatibilitats de res, que si seguiu pagant llicencies de windows és perque voleu, i si no les pagueu perque sou uns pirates. Si compreu un portatil amb win instalat, segur que en el preu pagueu la llicencia, mireu un portatil amb linux, és 100€ més barat.

Res, només era per omplir una mica el blog, ja se que no és un tema de muntanya, però és igualment interessant.

No us hi canseu.

PD: Estic al curru i m'avorreixo molt. :P