dilluns, 17 d’agost del 2009

Segona entrega d'imatges

El dia 4 vam fer l'aproximació fins al refugi Carrel, sortint des de Cervínia. Al final del trajecte, passat el coll del Lleó apareixen les primeres cordes fixes que ajuden a superar algunes plaques i grimpades bastant verticals.


Sobretot la gran corda del dia és la que es troba just sota el refugi que remonta l'antiga xemeneia que es va esfondrar fa uns anys. A més aquí vam veure com un senyor queia avall quan es trobava uns tres o quatre metres amunt. I és que allà dalt els braços s'inflen que dóna gust. I si no mireu els del Bosco, amb tota la neu i aigua que regalimava per la corda i la paret, jeje.


El dia 5, dia de cim, evidentment és molt llarg i aquí podeu veure un parell de fotos dels trams finals abans de fer cim. La primera és abans d'arribar a l'enjambée, i la segona és una foto de les perfectes maniobres del Lins sobre l'escala Giordani, intentant no malmetre gaire els esglaons.



Finalment com ens ensenya el Bosco tampoc era tant alt com semblava, jeje.

dimecres, 12 d’agost del 2009

Primeres imatges Cervino 2009

Després de moltes hores de grimpar, rapelar, escalar les cordes i cadenes i dormir a les parets del Cervino, vam poder celebrar la victòria.





Aquí podeu veure una foto de l'estat demacrat en el qual vam acabar resultat de la mescla explosiva de Sol i neu: