dissabte, 20 de desembre del 2008

Ice Age Talladits v3.0

He estat pensant (poc, com és habitual), i he arribat a la conclusió que l'arribada matinera de l'hivern aquest any, i la seva intensitat, són una senyal divina.... El F.S.M. (o qui sigui ;)) m'està enviant un missatge força clar: "Lins! aprofita tota aquesta aclimatació!"
i jo, com que sóc tan devot, he decidit escoltar la crida i anar en peregrinació cap a l'edició 2009 de l'Arrowhead 135 Winter Ultramarathon !!

Ben pensat, perquè no? Ja conec el terreny, és car però no excessivament, tinc molt material, m'aniria bé millorar l'anglès, i mai és tard per fer nous amics...


Igual que les altres vegades, esteu convidats a venir per participar... o sigui que si us hi animeu, digueu-me algo ràpid, i així contractem junts l'habitació i mirem d'aconseguir seients contigus a l'avió :)

aquests podrieu ser vosaltres


Salut!!


diumenge, 14 de desembre del 2008

Yes, we can!

A punt de començar l'any, ja ha arribat el moment de començar a entrenar en serio. Però cal tenir fites per entrenar fort. A banda de la cursa a EUA, dels plans T1000 que segur que l'Alfred ja té entre mans, obrim una nova línia!!

A l'agost els Talladits tornaran a pujar un dels cims més bonics dels Alps!! De moment Bosco i Albert segurs, i VIT suposo que també... Lins t'animes?? Alfred i Did ens heu de començar a explicar cosetes...

És que realment és guapo eh!


Albert